Over Vis In Het Water Theater

Over Vis In Het Water

Vis In Het Water Theater gelooft in de kracht van samenwerken.

Peuterdans van Vis In Het Water Theater in Ouderenzorg organisaties.

Er zijn mooie samenwerkingen ontstaan tussen Vis In Het Water Theater & verschillende ouderenzorg organisaties waaronder Van Neynsel en Brabant-Zorg.

De Peuterdans les staat op zich zelf maar er komen bewoners naar de les kijken en doen soms spontaan mee. Dit heeft een aantal voordelen waar wij enorm in geloven: Er wordt op een creatieve manier invulling gegeven aan de maatschappelijke behoefte aan samenwerking en verbinding. De jongste en oudste mensen samen brengen door middel van dans en muziek vinden wij een prachtig gegeven en heeft een grote  meerwaarde. Ouderen kunnen genieten van de reuring en de vrolijke dans van kinderen en de kinderen leren van de interactie en enthousiasme van “het publiek”.


Vis In Het Water Theater & collega kunstvakdocenten.

Vanuit een groot opgebouwd netwerk werkt Vis In Het Theater graag samen met muzikanten, beeldend kunstenaars en collega’s theater en dans.
“Elkaar inspireren en daardoor tot nog mooiere ideeën komen is een fantastisch gevoel waar de energie vanaf kan spatten.”

Vis In Het Water Theater & Kunstencentra.

Vis In Het Water Theater werkt zeer regelmatig in opdracht voor Kunstencentra. Dit kan zijn voor lessen, workshops of Kunst & Cultuureducatie op basisscholen in de desbetreffende gemeente.